Home - Nieuwsberichten - Disclamer - Contact -

Geert en Charissa

De commissie Albanië ondersteunt de onderwijsprojecten waar zendingswerkers Geert en Charissa Holwerda werkzaam zijn. Ze werken in opdracht van de Gereformeerde Zendingsbond (GZB).

Wij, Geert en Charissa Holwerda, geloven dat onderwijs één van de kernelementen is om te kunnen groeien als mens en als land. Daarom willen wij ons ‘onderwijskundige talent’ inzetten voor het onderwijs in Albanië. Heel concreet schrijven wij onderwijs voor medische opleidingen en voor een timmeropleiding. Dit betekent dat jonge mensen een opleiding kunnen volgen en weer toekomstperspectief krijgen. Albanië is immer nog steeds het op één na armste land van Europa. Wij geloven dat we door onze daden Gods liefde mogen uitstralen.

De commissie Albanië verzorgt nieuwsbrieven over het project, houdt informatiebijeenkomsten en organiseert diverse acties om het project financieel te ondersteunen. Uw donaties gaan rechtstreeks naar de onderwijsprojecten. Met uw gift geeft u een jongere de kans om een opleiding te volgen.

Wilt u ons volgen dan kan dit op diverse manieren. Bezoek onze website: www.gzb.nl/onderwijsinalbanie.
Het e-mailadres van de commissie is: commissiealbanie@gmail.com.
Het postadres is: Pluutstraat 114, 8081 MC Elburg.

Wilt u ons project financieel ondersteunen dan kan dat op de volgende manieren:
1. Doneer online, mogelijk via de website www.gzb.nl/onderwijsinalbanie, via de knop ‘steun het werk – doneer online’.
2. Maak uw gift over naar: IBAN NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB onder vermelding van ‘Project AL.2.003 – Geert en Charissa Holwerda’. Wilt u bij overboeking ook uw adres en woonplaats vermelden?
De GZB is ANBI geregistreerd. Hierdoor zijn uw giften aftrekbaar van de belasting.

Faleminderit, dank u wel!

De commissie bestaat uit:

Mellanie van Doleweerd
Carolien Lipke
Maaike Aalberts
Wilma Lipke
Geert en Charissa Holwerda