Vorming en Toerusting – Marriage Course Elburg

Veel belangstelling voor Marriage Course in Elburg

Eind januari startte een Marriage Course in Elburg. Het gaat om 7 bijeenkomsten, om de twee weken, in het Oude Feithenhof, Ledige Stede 6,
van 19.00 tot 22.00 uur, beginnend met een diner voor twee.

Vanwege de start met een diner bedragen de kosten per paar € 180,00.
De Marriage Course is er voor getrouwde stellen en het maakt niet uit of je 2 of 30 jaar getrouwd bent. De Marriage Course geeft nieuw elan en verdieping aan je relatie. Het is voor ieder stel van belang daaraan te blijven werken. We zijn blij dat er in Elburg veel belangstelling is voor de Marriage Course. Op basis van de huidige aanmeldingen is de cursus voor 2018 al ‘volgeboekt’! Er zijn ook al stellen die op de ‘wachtlijst’ staan. Dat betekent dat er mogelijk begin volgend jaar opnieuw een Marriage Course wordt gehouden. Belangstellenden daarvoor kunnen zich daarvoor nu al aanmelden. Dan worden jullie ook op de hoogte gehouden van relevante informatie.

Zie ook elders op deze site:

– Wijk Oost
– Overig
– Commissie Vorming en Toerusting

en: www.marriagecourse.nl

Je kunt je belangstelling kenbaar maken of om informatie vragen door een e-mail te sturen aan: vorming-toerusting@live.nl