Lezing Ger. Bond, D.V. 23 januari 2020

De Ger. Bond, afdeling Elburg/Oostendorp, zal op D.V. donderdag 23 januari 2020 weer een lezingsavond houden.

Onderwerp:
Hoe weten we technologie een plaats te geven in een aan de Heere gewijd en geheiligd leven.

De ontwikkelingen van ICT gaan steeds sneller en de invloed van ICT op ons dagelijks leven wordt steeds groter. Tegelijk roept deze ontwikkelingen allerlei vragen op: worden we niet gemakkelijk beheerst door de techniek, zijn alle toepassingen wel moreel verantwoord, wat voor verleidingen komen er op ons af.

Een Bijbelse visie op technologie kan helpen om op zulke vragen een antwoord te geven. Uiteindelijk gaat het er om dat we de technologie een plaats geven in een aan de Heere gewijd en geheiligd leven.

Spreker: Prof. Dr. M.J. de Vries

Deze lezing wordt gehouden in het Hervormd Kerkelijk Centrum, Van Kinsbergenstraat 2 te Elburg en begint om 19.45 uur.

U en jullie worden hartelijk uitgenodigd voor deze avond.