Informatie Kerkomroep en uitzendingen

Hoe leef ik mee met de diensten?

Meekijken of meeluisteren met de kerkdiensten en avondwijdingen kan op verschillende manieren:

1. KerkLive (YouTube live stream): via de link ‘KerkLive’ op
www.hervormdelburg.nl, met je eigen PC, laptop, tablet of mobiele telefoon. De uitzending is live te zien en te horen, dus op de aangegeven aanvangstijdstippen van de diensten en avondwijdingen.

2. www.kerkomroep.nl: Om direct mee te luisteren.
Live beeld is beschikbaar voor zieke en oudere gemeenteleden met inlogcode. Terugkijken mét beeld kan vanaf een uur na de dienst.

3. De Lokale Omroep Elburg zendt de komende weken de zondagmorgendienst uit vanuit de Grote Kerk.

Voor een stabiele uitzending adviseren wij onze gemeenteleden via KerkLive van onze eigen YouTube live stream gebruik te maken.

Wij hopen dat deze technische middelen ons in staat stellen om zoveel als mogelijk is de diensten te kunnen ‘bijwonen’ en wensen elkaar gezegende diensten toe.