+12 Jongerenwerk Wijk West

Jeugdclubs en verenigingen leeftijd +12, Wijk West en Oostendorp

Flyer Jeugdwerk

Seraja

Elke vrijdagavond van 20.00 – 21.30 uur zijn alle tieners van 12-15 jaar welkom in de Oosterkerk! We hebben dan een Bijbelstudie,
veel gezelligheid en een spel! Daarnaast zijn het kerstdiner en het kamp zeker hoogtepunten in het seizoen! Tot vrijdagavond!

Vrijdag 20.00 – 21.30 uur, Jongeren van 12 en 13 jaar, Oosterkerk
Vrijdag 20.00 – 21.30 uur, Jongeren van 14 en 15 jaar, Oosterkerk

Contactpersoon:
Sheila Ruijs
Tel. 06-25156636                                                                                                                                                                                                                                                                            Johny en Berinda Nijhof                                                                                                     Tom en Janita van Baarle                                                                                                 Jarco Vlieger                                                                                                                            Mark van der Heiden

Bezoek de eigen pagina van Seraja

Into the Light                                                                                                                           Leiders: Jaap en Marlene Hop                                                                                                                                                                                                                                                New Creation 16+                                                                                                               Erwin en Annet Witteveen                                                                                                                                                                                                                                                      Glow in de dark Bijbelstudiegroep 18+                                                                 Voor alle 18+ers die net dat beetje extra willen:                                            1 Keer in de 3 weken komen we op zondagavond na de kerkdienst samen voor een Bijbelstudie en denken we na over een actueel thema.
Daar hoort natuurlijk ook gezelligheid bij!

Leiders: Anne Jan van Aperlo en  Arja Timmerman                                           contact:  anne-janvanaperlo@hotmail.com

Hervormde Stichting voor Jeugd en Jongerenwerk (HSJJ)

Jeugdwerkadviseur:
Marissa Riphagen-Fikse
Tel. 06-44123213   mailadres: marissa@hsjj@outlook.com

Bezoek ook de website van de HSJJ