Mannenontbijt

De mannenochtenden (ook af en toe middagen) worden georganiseerd door een groep enthousiaste mannen.

Allen zijn we deelnemer geweest van de christelijke organisatie De 4e Musketier, wat betekent dat we dienstbaar willen zijn voor Koning Jezus. De 4 staat voor het dienen van: God, Gezin, Gemeente en Gerechtigheid.

Samen proberen we op een leuke manier mannen met elkaar in contact te brengen, dus de gemeente dienen en bedienen om eigenlijk te doorbreken dat we niet alleen voor onszelf naar de kerk gaan, maar ook dat we echt samen als gemeente op mogen trekken.
Dat we ook echt iets voor elkaar mogen en kunnen betekenen. Op deze manier proberen we vriendschappen vast te leggen.
We beginnen vroeg in de ochtend om 7.00 uur met het ontbijt. Dan is er de gezamenlijke opening met wat liederen en (dank)gebed.

Meestal kiezen we een persoon of thema uit de Bijbel die we dan behandelen en we proberen dit te projecteren op onszelf en naar deze tijd. We maken het vaak praktisch d.m.v. een spel. Eigenlijk zit er altijd wel een wandeling aan vast, waardoor er weer mooie gesprekken ontstaan. Kortom: Hoogstaande activiteiten met Diepgaande ontmoetingen!

De organisatie bestaat uit:
Hans Hofman, Gerben Schuurman, Robert-Jan van Gelder, Gerjan Prins, Jeroen Hendrikse, Brandon ten Hove en Marco Bakker.
Mochten er vragen zijn, schiet dan één van deze mannen aan. Want we zien jullie er graag bij!

10 Juni 2017 zal de eerstvolgende keer zijn. Noteer deze datum alvast. We weten nog niet of het de ochtend wordt of misschien de avond. Hoe dan ook, het wordt vast weer iets moois.

De ochtenden zijn gratis. Meestal vragen we een gift (collecte) als onkostenvergoeding. Voor een eventuele BBQ vragen we een vast bedrag. Wat over is geven we altijd aan een goed doel.

Zo doen we ook aan gerechtigheid. We mogen delen in dat wat we hebben. Het is mooi om dat samen te mogen en te kunnen doen!