Vrouwenontbijt

Het vrouwenontbijt is in 2013 opgezet voor vrouwen van alle leeftijden binnen, maar ook buiten onze gemeente, de PKN-gemeente Elburg, Wijk Oost. Eens per jaar wordt er met enthousiasme een gezellige morgen georganiseerd, maar wel één met diepgang; een morgen van ontmoeting en verdieping.

Ons vrouwenontbijt is een heel gevarieerd gebeuren. Soms nodigen we schrijvers uit die ook iets te vertellen hebben, soms gaan we creatief aan de gang. Eens nodigden we de culinaire dominee Han Wilmink uit, die ons natuurlijk ook wat voorschotelde. Eigentijds zijn we zo met ons geloof bezig.

We hopen ook de komende jaren veel interessante onderwerpen op een leuke manier voor het voetlicht te brengen.

Woensdag 5 april is er een vrouwenontbijt met een demonstratie en mini-workshop Biblejournaling, een reisverslag van Thailand en een ontmoeting met 2 bijzondere vrouwen. Biblejournaling is een techniek die te vergelijken is met kalligrafie of handlettering en dan met teksten uit de Bijbel als basis. Het is momenteel heel populair.  Kris Bossenbroek ( Bychris.nl) geeft de demonstratie en mini-workshop.

Meestal beginnen we rond de klok van 9.00 uur en eindigen we om 11.45 uur.

Het gaat er gemoedelijk aan toe. Even bijkletsen vinden we ook een programmaonderdeel. Er kunnen contacten gelegd worden. We zien elkaar zo ook eens buiten de gewone diensten om.

Bij binnenkomst beginnen we met met koffie en iets erbij. Na de opening met Bijbellezen gaan we ontbijten en daarna is er meestal een lezing.

We hebben een Facebook-pagina die een indruk geeft van het vrouwenontbijt.

We hopen ook de volgende jaren weer veel vrouwen te mogen verwelkomen!

Namens team vrouwenontbijt:
Joke ten Hove
E-mail : w.tenhove@hotmail.com
tel: 06-39461407