Home - Nieuwsberichten - Disclamer - Contact -

Commissie Vorming en Toerusting

De commissie vorming en toerusting wil in onze gemeente een bijdrage leveren aan het groeien in het geloof door middel van verschillende activiteiten die gericht zijn op het leren vanuit Gods Woord en omzien naar elkaar, om zo met elkaar ons geloof te verdiepen en te groeien in het gemeente zijn.

We verzorgen enkele themadiensten, we zijn betrokken bij kringwerk en vanaf 2015 organiseren we in het bijzonder een  bouwstenen bijbelschool (BBS). De commissie heeft een programma met verschillende activiteiten, waarbij het streven is om de hele breedte van de gemeente te bereiken. Dat doen we niet alleen zelf maar sommige activiteiten worden door andere leden van de gemeente uitgevoerd. Dat geldt bijvoorbeeld voor het mannenontbijt en het vrouwenontbijt, welke activiteiten onder verantwoordelijkheid van de commissie  vallen.  De commissie verzorgt in de Stille Week voor Pasen al vele jaren een programma, waarbij er elke dag activiteiten zijn en ook is er een activiteit op Hemelvaartsdag. We zijn steeds op zoek naar andere manieren en nieuwe activiteiten waardoor we ons geloof kunnen verdiepen maar ook kunnen  groeien in het gemeente zijn. Niet alleen voor onszelf maar ook voor al die vele mensen buiten de kerk. We willen bijdragen aan een missionaire gemeente !

The Marriage Course

Veel belangstelling voor Marriage Course in Elburg

Eind januari startte een Marriage Course in Elburg. Het gaat om 7 bijeenkomsten, om de twee weken, in het Oude Feithenhof, Ledige Stede 6,
van 19.00 tot 22.00 uur, beginnend met een diner voor twee.

Vanwege de start met een diner bedragen de kosten per paar € 180,00.
De Marriage Course is er voor getrouwde stellen en het maakt niet uit of je 2 of 30 jaar getrouwd bent. De Marriage Course geeft nieuw elan en verdieping aan je relatie. Het is voor ieder stel van belang daaraan te blijven werken. We zijn blij dat er in Elburg veel belangstelling is voor de Marriage Course. Op basis van de huidige aanmeldingen is de cursus voor 2018 al ‘volgeboekt’! Er zijn ook al stellen die op de ‘wachtlijst’ staan. Dat betekent dat er mogelijk begin volgend jaar opnieuw een Marriage Course wordt gehouden. Belangstellenden daarvoor kunnen zich daarvoor nu al aanmelden. Dan worden jullie ook op de hoogte gehouden van relevante informatie.

Zie voor meer informatie: www.marriagecourse.nl

Je kunt je belangstelling kenbaar maken of om informatie vragen door een e-mail te sturen aan vorming-toerusting@live.nl