Lezingavonden Gerformeerde Bond

De Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk in Nederland, afdeling Elburg-Oostendorp.

De plaatselijke afdeling Elburg-Oostendorp van de Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk in Nederland nodigt u hartelijk uit tot het bijwonen van de maandelijkse lezingavonden.

Waar en wanneer?

Vanaf oktober starten we onze lezingavonden en we eindigen in maart.
Per winterseizoen komen we 4 keer bij elkaar (1 keer per 2 maanden) in het Hervormd Kerkelijk Centrum van onze hervormde gemeente,
Van Kinsbergenstraat 2 te Elburg.

De lezingen zijn doorgaans op de tweede donderdag van de maand, aanvang  19.45 uur. De lezingen worden doorgaans gehouden door predikanten uit de directe omgeving. De onderwerpen voor deze avonden zijn pastoraal en actueel.

Zie voor deze avonden de agenda op deze website of de jaarkalender van de hervormde gemeente, Wijk West en Oostendorp. Zet de data tijdig op uw kalender of in uw agenda, zodat u nooit een lezingavond hoeft te missen.

Doelstelling:

Deze avonden hebben als doel, uw geloofsleven te versterken en te ondersteunen.

De lezingavonden zijn avonden:
1) waar u geestelijk gesterkt wordt,
2) die een rustpunt zijn in alle dagelijkse bezigheden,
3) voor jong en oud.

We zien u graag en u bent  altijd hartelijk welkom! De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, lid of geen lid. Koffie en thee zijn gratis.
Aan het eind van de avond is er een collecte om de gemaakte kosten te dekken.

De lezingavonden voor seizoen 2019-2020:

Donderdag 10 oktober 2019                       Ds. A.J. Mensink. Onderwerp: Met onze doop is alles gezegd.

Donderdag 28 november 2019                  Ds. J. Westland. Onderwerp: Christelijke wijsheid in een verwarde wereld.

Donderdag 23 januari 2020                         Prof. Dr. M.J. de Vries. Onderwerp: Hoe weten we technologie een plaats te geven in een aan de Heere                                                                                         gewijd en geheiligd leven.

Donderdag 26 maart 2020                           Dr. A. Goedvree. Onderwerp: Wedergeboorte volgens Dordt.

Het bestuur:

Voorzitter: