Lezingavonden Gerformeerde Bond

De Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk in Nederland, afdeling Elburg-Oostendorp

De plaatselijke afdeling Elburg-Oostendorp van de Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk in Nederland nodigt u hartelijk uit tot het bijwonen van de maandelijkse lezingavonden.

Waar en wanneer?

Vanaf september starten we onze lezingavonden en we eindigen in april.
Per winterseizoen komen we zeven keer bij elkaar in het Hervormd Kerkelijk Centrum van onze hervormde gemeente, Van Kinsbergenstraat 2 te Elburg.

De lezingen zijn doorgaans op de tweede donderdag van de maand, aanvang  19.45 uur. De lezingen worden doorgaans gehouden door predikanten uit de directe omgeving. De onderwerpen voor deze avonden zijn pastoraal en actueel.

Zie voor deze avonden de agenda op deze website of de jaarkalender van de hervormde gemeente, Wijk West en Oostendorp. Zet de data tijdig op uw kalender of in uw agenda, zodat u nooit een lezingavond hoeft te missen.

Doelstelling:

Deze avonden hebben als doel om uw geloofsleven te versterken en ondersteunen.

De lezingavonden zijn avonden:
1) waar u geestelijk gesterkt wordt,
2) die een rustpunt zijn in alle dagelijkse bezigheden,
3) voor jong en oud.

We zien u graag en u bent  altijd hartelijk welkom! De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, lid of geen lid. Koffie en thee zijn gratis.
Aan het eind van de avond is er een collecte om de gemaakte kosten te dekken.

Het bestuur:

Voorzitter: